С умиление и сълзи на очи започнах да чета тези

...
 С умиление и сълзи на очи започнах да чета тези
Коментари Харесай

Ода за това как Партията брани суджушкия лорд

 С трогване и сълзи на очи започнах да чета тези дни по какъв начин структури на ГЕРБ от цялата страна и подбрани гербаджийски „ приятели “ се хвърлят с голи гърди и проклятия да обслужат главната идея на Партията – да защитим непорочния, да спасим почтения, да дадем протекция на индивида, който с три хляба нахрани бедните, великомъченик Делян Добрев. Партията на суджуците е впрегнала целия си интелектуален потенциал, впрегнала е всичките си дебели пиари, с цел да сътворят едно политическо фентъзи, което се родее с рисковия, тъмен и задкулисен свят на „ Игра на тронове “. И по този начин, Добрев – това пухкаво ангелче, този ходещ по водата светец, този рицар на светлината, достолепието, морала, човеколюбието, честността и хуманизма, се оказа нещастна жертва на тъмните орди от червени интриганти, на батальоните от беснеещи леви зомбита, на армиите от демони от „ Позитано “ 20 и персонално на кървавия червен екзекутор и изверг Елена Йончева.
Под строй и команда са били създадени толкоз разтърсващи текстове, че в случай че човек ги прочете вкупом, ще си избръсне главата и ще се втурне да се записва в Чуждестранния легион. Аз се пробвах да го направя. Слава богу, добре съм, като се изключи спорадичния опит да си захапя петите. Структурите на Партията не пестят апокалиптични съпоставения и тежък плач.

В позицията на ГЕРБ – София Добрев е възвеличен като герой със злото отляво. „ Затова, Деляне, призоваваме те да останеш! Бъди мощен и докажи чистотата ти с наличието и дейностите си, а не с твоето неявяване! “, написа в изпълненото с удивителни мнение, което е подписано от груповия софийски мозък на партията, воглаве с Йорданка Фандъкова и безчет други анонимни кариеристи. Човек чете, а душата стене.

ГЕРБ-Кърджали (госпожа Цвета Карасуджук се е раздала) хлипат от отвращение, че заслугите на св. Делян Шуробаджанак Хасковски за „ напредъка на България “ не се оценявяли задоволително. „ Да бъде призната оставката му, би означавало да се примирим с упражняването на власт под напън и да приемем за естествена политическа процедура жигосването на сполучливите хора в България “, вият кърджалийските гербаджии, опиянени от пристрастеност и завист. В тяхната позиция също се промъква облика на галактическото зло – тази подла левица, режисьорка на маскаради, продуцентка на дейни мероприятия, снайперистка против интелектуални титани.

От далечните краища на България се чу различен вик – на ГЕРБ – Силистра. „ За нас е неприемливо да останем безучастни по отношение на този следващ опит на „ фабриката “ за подправени вести на Българска социалистическа партия да очернят един чист и заслужен младеж, потвърден специалист и експерт “. Казвам ви, това не е елементарна отбрана. Тук се написа житие на политически светец. Чаках в края на текста да открия свидетелски показания по какъв начин единствено едно здрависване с Делян Добрев лекува ревматизъм и облекчава стомашни колики, само че открих само апел в никакав случай оставката му да не бъде гласувана.

ГЕРБ от Пловдив-област досадно повтарят същия претекст за злото и Светлия воин. „ Нека не разрешаваме скалъпените истории на Българска социалистическа партия да очернят името на почтени хора. Горе главата Деляне, когато сме дружно, сме мощни – ние сме с теб “, умоляват те в своята позиция и се кълнат, че ще си татуират облиците на Делян Добрев в символ на поддръжка. Това в действителност си го измислих, само че в случай че се случи, значи в действителност съм чатнал нещо от груповото несъзнаново на суджук-партията.

ГЕРБ-Кюстендил – апотеоз на същото политическо фентъзи. “ Ние разбираме персоналния му избор (на Шуробаджанака, бележката моя) – избор на заслужен и почтен човек, омерзен от лъжите и несправедливите обвинявания на тежката конница манипулатори от Българска социалистическа партия “, тресат се от заслужено отвращение телесата на локалната конструкция. В декларацията им се прокрадват обаче и други нотки – нямало нито едно доказателство, че Добрев е прекрачил границите на закона и морала. А по-късно следва кресчендото на Ужаса – някогашните комунисти още веднъж посягали към властта и поради това „ ние сме длъжни да го защитим и да демонстрираме солидарността си “.

„ Областната организация на ГЕРБ-Пазарджик “ застава зад Делян Добрев с ясното схващане, че той е един от нас, заслужен човек и мотор на едни от най-важните промени в страната “, разгласи и водачът на пазарджишките суджуци Найден Шопов. Една дребна детайлност скапва това любовно пояснение. На Шопов му търсят едни укрити налози за 100 хиляди лв., само че, все пак, дано да се насладим на този претенциозен език, който е пуснал, с цел да оближе биографията на св. Шуробаджанак. Трябва да оценяваме гимназиалната лирика, когато я забележим в нейния чист тип.

ГЕРБ – Шумен! Тук би трябвало да звучи музика и сервитьори да разнасят шампанско. Образът на Добрев придобива религиозни стойности: „ Когато един политик покаже същински морал и правила, той не може да си отиде поради това. Ние разбираме достойната постъпка и желанието му да се отдръпна в  името на това да запази положителното име на партията, само че за нас е неприемливо един честен човек и потвърден ескперт да бъде жертва на безпочвените клюки от страна на политическите ни съперници “. Морално е, братя и сестри по спекулация, да назничим родата си като дрийм-тийм и да смучем пари. Ето това е кардинално. Да не даваш кинтите да се разпилеят в ръцете на непознатите, а да ги концентрираш в своите лични, какво по-морално от това.

„ Делян не би трябвало да се поддава на този напън от хора, станали известни с интриги и подправени вести. Недопустимо е те да са му морални съдници “, споделя разгорещено с придихание и фалцет тарторът на ГЕРБ-Смолян Даниела Дариткова.

ГЕРБ-Сливен, по какъв начин ще минем без тях. „ Делян Добрев е основател на най–добрите и правилни хрумвания за развиването на бизнеса и стопанската система в България. Той  доста добре комуникира и с представителите на работодателските организации. Той постоянно е взел участие в разговора за вземането на законодателни начинания и реализирането им от изпълнителната власт, и по какъв начин ще се ползват “, споделя депутатката от града (да, знам, всички се питате, но и такава ли има) Галя Захариева.

Пропускаме доста други текстове, тъй като на този стадий към този момент има заплаха и вие да обмисляте харакири и стигаме до позицията на Жени-ГЕРБ. Те стенат, че Партията ще загуби своето „ благосъстояние “ в лицето на основателя на дрийм отбори.

Усетихте ли международната тъга?

Проумяхте ли болката на Партията?

Чухте ли нейния вопъл?

Почувствахте ли тъгата й?

Тръпнете ли пред величието?

Толкова сълзи и сополи не се леят даже и в сериала „ Малката младоженка “.

Не партия, а стоманен пестник, който хлипа от тъга по ранения приятел. Трогателно!

Мръсни комунисти!

Разбира се, когато се отървем от досадния звук на хленчовете, преодолеем стъписването си от прилагателните и се пооправим от терота на удивителните, незабавно ще проумеем огромния смисъл на гербаджийската матросовщина. Този път не изгоря елементарен суджук, а един от суджушките лордове. Делян Добрев е суджук от високо равнище. И партийните приятели от ГЕРБ са обезпокоени, че в случай че св. Делян оттече в канализацията, това ще даде кураж на медиите да ровят в техните лични кочини, да осветяват паяжините им и да ги тормозят с въпроси. Защото Делян Добрев е толкоз високо в йерархията, че в случай че той бъде отхвърлен, то някой може да тръгне да се съмнява и в Баш Суджука, в индивида, който собственоръчно завършил прехода, както прочетохме тези дни. Защото, в случай че някой в действителност тръгне община по община да види какво вършат „ другарите “, които по този начин всеобщо пишат заявления в поддръжка на Добрев, той ще избяга с писъци, даже и да е кален в ужасите от творчеството на Стивън Кинг. Такава мътилка, скотщина и чернота ще събере, че не е ясно дали ще може да спи без кошмари. Тези, моралните, лъскавите, и всевъзможни други суджуци трансфораха България в място на безизходност и безвремие. И поради това в този момент пишат като луди по опорни точки, давят се в личната си завист и нечистотии и ги е боязън, че някой може да обърне взор към тях и да изпищи с същинския зов на очистването. Очистването от страха. Очистването, което води до омерзение и неспокойствие. Заради това суджуците са се навързали с заявления. Това не единодушие на естествени хора, това е солидарността на мафията, единството на преялите със суджук, коза ностра на шуробаджанаците.

Четете и се отвращавайте.

Моля ви, отвращавайте се!
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР